Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@07:13:08 GMT

سرمایه‌گذاری ۲۰۰هزار میلیارد تومانی مس در رفسنجان

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۵۲۲۶

سرمایه‌گذاری ۲۰۰هزار میلیارد تومانی مس در رفسنجان

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در دیدار نوروزی با نماینده رفسنجان و انار و امام جمعه رفسنجان از سرمایه‌گذاری ۲۰۰هزار میلیارد تومانی شرکت مس در شهرستان رفسنجان خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران به مناسبت نوروز با حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر عسکری، امام جمعه رفسنجان و حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسین جلالی، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر جلالی نماینده مجلس و حجت الاسلام عسکری امام جمعه در این دیدار ضمن تقدیر از دستاوردهای شرکت ملی صنایع مس ایران در توسعه صنعت کشور، نسبت به ایجاد بسترهای لازم توسط این شرکت برای رشد اقتصادی و اشتغالزایی در شهرستان رفسنجان تأکید کردند.

مدیرعامل شرکت مس در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن سال نو اظهار کرد: بخش مهمی از ذخیره مس کشور در شهرستان رفسنجان قرار دارد و این شهرستان از اهمیت زیادی برای صنعت مس کشور برخوردار است.

رستمی با اشاره به این‌که ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های قابل توجه رفسنجان لزوم سرمایه‌گذاری در این شهرستان را دو چندان می‌کند، ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های این شهرستان نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده آن است و وجود بیکاری در این شهرستان با توجه به ظرفیت‌های شرکت مس قابل ‌پذیرش نیست‌.

وی بیان کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران ۲۰۰هزار میلیارد تومان در شهرستان رفسنجان سرمایه‌گذاری خواهد کرد تا ان‌شاءالله بیکاری در رفسنجان ریشه‌کن شود.

مس می‌تواند ۵۰هزار شغل ایجاد کند/ تولید ۲میلیون تنی کنسانتره در سرچشمه رفسنجان

در این دیدار همچنین معاون توسعه و اکتشافات شرکت مس گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران می‌تواند برای ۵۰هزار نفر اشتغالزایی کند.

وی ادامه داد: حجم ذخایر زمین‌شناسی شرکت مس طی ۱۵ سال گذشته از کمتر از دو میلیارد تن به  ۱۷ میلیارد تن رسیده است که از این مقدار حدود هشت میلیارد تن آن قابلیت معدن‌کاری و تولید کنسانتره مس را خواهد داشت.

رحمتی با بیان این‌که با توجه به ذخایر جدید امکان تولید بیشتر می‌شود، افزود: ما با شرایط موجود می‌توانیم تولید مس کنسانتره مجتمع مس سرچشمه رفسنجان را به دو میلیون تن برسانیم.

مرکز نوآوری شهید ستاری به قطب اقتصاد دانش‌بنیان استان تبدیل شود

مدیرعامل شرکت مس در ادامه حضور در شهرستان رفسنجان از مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری رفسنجان بازدید کرد.

وی در این بازدید با اشاره به نام‌گذاری سال با عنوان «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» ازسوی رهبر معظم انقلاب و تقدیر از نگاه آینده‌پژوهانه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برای راه‌اندازی این مرکز گفت: حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان با توجه به شعار سال بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد و از این رو شرکت مس هم از نظر بودجه و هم از نظر برنامه امسال جایگاه ویژه‌ای را به این مرکز اختصاص خواهد داد.

رستمی با بیان این‌که شرکت مس ازجمله اولین صنایعی است که با ایجاد مرکز نوآوری و شتابدهی در جهت تولید دانش‌بنیان حرکت کرده و این نشان از به‌روز بودن این شرکت دارد، ادامه داد: این مرکز پتانسیل آن را دارد که به قطب اقتصاد دانش‌بنیان استان تبدیل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرمايه گذاري مس رفسنجان استانی اقتصادی شرکت ملی صنایع مس ایران شهرستان رفسنجان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دانش بنیان شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • فرماندار رفسنجان با اهدای گل به دیدار کارگران سطح شهر رفت
  • وجود ۶۰ هزار کارگر بیمه‌شده در شهرستان رفسنجان
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان