Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه برای تکمیل طرح‌های غرب کارون سرمایه‌گذاری‌ ۱۱ میلیارد دلاری مورد نیاز است، بر لزوم تغییر فرمت کلی قراردادهای نفتی به منظور جلوگیری از طولانی شدن زمان قراردادها و افزایش بهره وری تاکید کرد و گفت: لازم است تا برای حصول نتایج بهتر در حوزه غرب کارون، در فرمت قراردادهای پیمانکاری شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) بازنگری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی نفت ایران، محسن خجسته مهر در نشست معارفه مدیرعامل جدید شرکت مهندسی و توسعه نفت که پیش از ظهر امروز (شنبه، یکم آبان ماه ۱۴۰۰) در این شرکت برگزار شد، بر لزوم اجرای سریع و مطابق برنامه طرح های میادین نفتی مشترک غرب کارون تاکید کرد و گفت: در بسیاری از موارد، تاخیرها و کاستی های انجام شده در حیطه توسعه این میادین به دلیل نقص در قراردادهای منعقد شده میان شرکت متن و پیمانکاران بوده است.

وی اظهار کرد: در بعضی از موارد، از زمان اعلام مناقصه تا زمان اجرای یک طرح یا پروژه زمان زیادی می گذرد که این موضوع به ویژه در مورد قراردادهای ریالی مشکلاتی را به همراه دارد و باعث تداخل و کندی در روند انجام کار می شود.

معاون وزیر نفت میادین مشترک نفتی غرب کارون را به عنوان اولویت‌دارترین پروژه مجموعه شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد و خطاب به مدیرعامل جدید شرکت مهندسی و توسعه نفت تاکید کرد که انتظار دارد تا فرآیند توسعه میدان مشترک آزادگان جنوبی تا یک سال دیگر به اتمام برسد.

لزوم جبران عقب افتادگی در حوزه توسعه غرب کارون

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران همچنین با تشکر از اقداماتی که پیش از این در حوزه توسعه میدان های غرب کارون انجام شده بود، گفت: متاسفانه در این بخش نتوانستیم مطابق برنامه پیش رویم و لازم است تا کاستی ها در این حوزه را جبران کنیم.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم فرآیند توسعه فاز دوم میدان های آزادگان شمالی و یادآوران را به همراه توسعه میدان آزادگان جنوبی و یاران به سرانجام برسانیم به حدود ۱۱ میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز داریم.

خجسته مهر بر لزوم تامین پروژه ها در اجرای طرح های مذکور، با تکیه بر توان وساخت داخل نیز تاکید کرد و گفت: با توسعه میادین غرب کارون، تولید بیش از یک میلیون بشکه نفت در این منطقه محقق می شود که این موضوع خود به عنوان یکی از اولویت دارترین طرح های شرکت ملی نفت ایران مطرح است.

توسعه همه جانبه صنعت نفت با رعایت پیوست فرهنگی

معاون وزیر نفت بر لزوم توسعه همه جانبه طرح های شرکت مهندسی و توسعه نفت به عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی نفت ایران در حوزه میادین غرب کارون تاکید کرد و گفت: این توسعه باید با تکیه بر پیوست فرهنگی و انجام مسئولیت های اجتماعی صنعت نفت در حوزه میادین غرب کارون انجام شود.

خجسته مهر ادامه داد: توسعه متوازن که از مصادیق یکپارچگی در طرح های شرکت ملی نفت ایران است باید رعایت شود و برای نیل به این مهم لازم است تا توسعه اجتماعی در مناطق مورد فعالیت شرکت ملی نفت ایران نیز همگام با اجرای فرآیندهای توسعه ای در دیگر بخش ها مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به ماموریت های شرکت ملی نفت ایران در حوزه اقتصادی،‌ وقتی از کلید واژه توسعه در سطح این شرکت استفاده می شود، باید به این موضوع نیز توجه داشت که این فرآیند در نهایت باید به توسعه اقتصادی بینجامد.

خجسته مهر تاکید کرد: در این فرآیند لازم است تا مدیریت زمان و بهره وری به عنوان دو رکن اساسی مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اهمیت حوزه منابع انسانی در روند رشد و توسعه سازمان متذکر شد: باید در این بین به ظرفیت های نیروهای جوان و استفاده از مغزافزارها در راستای افزایش بهره وری در سیستم نگاه ویژه ای داشت.

لزوم تقویت سیستم‌های مالی و بازرگانی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اهمیت مکانیسم حسابرسی در سطح شرکت ملی نفت ایران و شرکت های تابعه گفت: لازم است سیستم بازرگانی و حسابرسی قوی در بخش های مختلف این شرکت متمرکز شود.

وی افزود: در حیطه فعالیت های شرکت مهندسی و توسعه نفت که به طور عمده با پیمانکاران در تعامل است، ضرورت دارد بخش بازرگانی و امور قراردادها تقویت شود تا از اتلاف سرمایه یا تاخیر در اجرای طرح های کلان ملی جلوگیری شود.

اختیارات سلب شده را به شرکت‌ها برمی‌گردانیم

معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه یکی از عواملی که پیش از این باعث تاخیر در اجرای طرح های صنعت نفت شده است، مربوط به محدودسازی شرکت های تابعه بوده است، گفت: در این راستا مقرر شده است تا تمامی اختیارات مربوط به شرکت های تابعه را که می تواند در انجام بهتر و سریع تر فرآیند طرح های صنعت نفت دخیل باشد، به این شرکت ها بازگردانیم.

خجسته مهر افزود: وظیفه شرکت ملی نفت ایران، سیاستگذاری، کنترل و تصویب قوانین برای انجام سریع تر امور توسعه ای در سطح صنعت نفت است و اجرای منظم و دقیق طرح ها، انتظاری است که از تمامی شرکت های تابعه شرکت ملی نفت ایران می رود.

 تقویت نقاط مثبت و رفع نقاط ضعف در دوران جدید مدیریتی متن

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در خصوص رویکرد جدید مدیریتی در سطح شرکت ملی نفت ایران نیز گفت: بر این باوریم که برای اجرای بهتر امور باید ضمن تکیه بر فعالیت هایی که پیش از این انجام شده است، نسبت به تقویت نقاط مثبت و رفع نقاط ضعف در دوره های پیشین مدیریتی اهتمام ویژه ای داشته باشیم.

خجسته مهر با بیان اینکه علاقه ای به خاطره گویی و انتقاد از گذشته ندارد، گفت: لازم است تا در اجرای طرح های تعریف شده و ماموریت های ملی، چشم اندازی مطابق واقعیت های موجود طراحی و در بستر زمانی مورد انتظار محقق شود.

وی از نگرانی برای انجام درست وظایف به عنوان “نگرانی مقدس” یاد کرد و افزود: تمامی مدیران و کارکنان شرکت ملی نفت ایران باید همواره نسبت به انجام درست وظایف و مسئولیت های خود نهایت دقت را داشته باشند و وظایف محوله را در چارچوب ماموریت های ذاتی و به بهترین شکل ممکن به انجام برسانند.

متن، آمادگی انجام تمامی ماموریت‌های محوله را دارد

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت نیز در این مراسم ضمن تقدیر از اعتمادی که به وی شده است، گفت: در طول فعالیت خود در حوزه شرکت متن به این نتیجه رسیده ام که این شرکت از نظر تخصص نیروی انسانی در وضعیت مطلوبی قرار دارد و بر همین اساس با اطمینان می گویم که شرکت متن قادر است تا تمامی ماموریت های محوله از سوی شرکت ملی نفت ایران را به بهترین شکل ممکن به انجام برساند.

ابوذر شریفی با بیان اینکه ماموریت اصلی شرکت مهندسی و توسعه نفت در حوزه توسعه میادین مشترک نفتی در حوزه غرب کارون تعریف شده است، گفت: برای اجرای این ماموریت برنامه هایی در دست انجام است که تلاش می کنیم با تمرکز بر آن ها بتوانیم بحث افزایش تولید نفت را تا پایان سال آینده قطعی کنیم.

وی همچنین از وجود تنوع در فرآیند قراردادهای شرکت مهندسی و توسعه نفت نیز خبر داد و گفت: تنها در حوزه طرح بزرگ خط لوله گوره – جاسک بیش از ۱۵ قرارداد EPC وجود دارد که مورد تجمیع قرار گرفته است.

شریفی تاکید کرد: در بخش ساختار سازمانی در جهت ماموریت های محوله لازم است تا بازنگری صورت بگیرد تا تحقق کامل برنامه ها مطابق تقویم زمانی تضمین شود.

بر اساس این گزارش، ‌جلسه معارفه مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت امروز با حضور محسن خجسته مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، کریم زبیدی، مدیر برنامه ریزی تلفیقی و رضا دهقان، معاون امور توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران و شماری از مدیران شرکت مهندسی و توسعه نفت برگزار شد.

 

برچسب هاشرکت ملی نفت ایران (NIOC) شرکت مهندسی و توسعه نفت ایران (متن PEDEC) میادین نفتی غرب کارون (میادین غرب کارون)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: شرکت ملی نفت ایران NIOC میادین نفتی غرب کارون میادین غرب کارون آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شرکت مهندسی و توسعه نفت میادین غرب کارون اجرای طرح تاکید کرد و گفت شرکت های تابعه خجسته مهر صنعت نفت شرکت ها بر لزوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون