Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-02@12:06:44 GMT

«فملی» پیشرو در سرمایه‌گذاری اثرگذار

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۴۸۴۱

«فملی» پیشرو در سرمایه‌گذاری اثرگذار

شرکت ملی صنایع مس ایران، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه سرمایه‌گذاری‌های اثرگذار، سیاست خود را بر پایه حفظ منابع و منافع بومی به همراه توسعه و اشتغال فراگیر قرار داده است. به گزارش پول نیوز، این شرکت با همراهی سایر شرکت‌های تابعه، علاوه بر حمایت از تولید داخل و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، ‌‌‌‌‌‌‌توسعه زیرساخت‌های مناطق معدنی و محلی را به گونه‌ای بازتعریف کرده است که بتواند زمینه تحول در مسائل اجتماعی، ورزشی و فرهنگی را به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس سیاست‌گذاری‌های‌ کلان مدیریتی شرکت مس در مسیری گام برداشته است که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و متخصصان داخلی، نمی‌توان نامی جز سرمایه‌گذاری اثرگذار به مثابه رشد و توسعه همزمان تولید محصول معدنی، مناطق بومی و جامعه بر روی آن گذاشت.

تاکید مدیریت شرکت مس بر توسعه سرمایه‌گذاری به منظور کاهش چالش‌ها و مشکلات نسل‌های آینده، به همراه ایجاد فرصت‌ طلایی برای مردمان سرزمین ایران، از دلایل مهم موفقیت سیاست‌گذاری‌های این شرکت در بخش سرمایه‌گذاری اثرگذار شناخته می‌شوند

شکی نیست که تغییر ماهیت سرمایه‌گذاری سنتی به سرمایه‌گذاری تاثیرگذار یکی از پیشامدهای مثبت در تحقق برنامه‌های بلندمدت شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی دنیا به حساب می‌آید. اهمیت این موضوع به گونه‌ای است که شرکت‌های بزرگ، ضمن اولویت‌بخشی به ساختارهای زیست‌محیطی حوزه استحفاظی معادن و فرآوری محصول معدنی ـ صنعتی در مناطق بومی، توسعه اکتشاف، استخراج، تولید، زیرساخت، فناوری و مسئولیت‌های اجتماعی را به عنوان مولفه‌های مهم سرمایه‌گذاری اثرگذار در نظر می‌گیرند.
صنایع معدنی و سرمایه‌گذاری در این حوزه جزو ارکان مهم توسعه‌یافتگی در جوامع مدرن است. این موضوع تا آنجا اهمیت می‌یابد که بتوان به فهم اثرگذاری محصولات این بخش پی برد. یکی از بخش‌های مهم در صنایع معدنی، محصول صنایع مس است که بدون آن، توسعه بسیاری از ممالک دنیا با چالش و وقفه مواجه خواهد شد.
تاثیرگذاری محصولات و مشتقات فلز مس در زیرساخت‌های به‌کاررفته در جامعه شهری شامل حمل‌ونقل، عمران، تجهیزات و ماشین‌آلات، لوازم بادوام مصرفی، برق، مخابرات، فناوری و... آن‌چنان عمیق و قابل‌ردیابی است که بدون در نظر گرفتن اهمیت و کارکرد سرمایه‌گذاری در این زمینه، اختلال جدی در مسیر تحول و توسعه شهرنشینی هوشمند به وجود خواهد آمد.
بنابراین توجه به سرمایه‌گذاری و میزان اثرگذاری آن به عنوان وجه تمایز این مفهوم در ساختارهای سنت‌گرا با ساختارهای مدرن، یکی از رهیافت‌های مهم در صنایع مختلف، به‌ویژه صنایع مس، در سراسر دنیاست.
بدون اغراق می‌توان بر پایه ادله علمی گفت که فلز مس ایران جزو باکیفیت‌ترین محصولات دنیا به حساب می‌آید. کیفیت این محصول ایرانی، با عیار 99/999درصدی، در میان سایر محصولات مشابه در دنیا به گونه‌ای است که قابلیت رقابت با ده کشور برتر دنیا را دارد.
متولیان صنعت مس ایران، به‌ویژه شرکت ملی صنایع مس ایران، سه پارامتر مهم را برای دستیابی به سرمایه‌گذاری اثرگذار در این صنعت، طراحی و تبیین کرده‌اند: ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل معدنی داخل کشور، اقتصادی بودن فرایندهای کارکردی در این بخش بر اساس اقتصاد آزاد بین‌الملل، امکان تامین مالی و اقتصادی طرح‌های توسعه‌ای.
ارزیابی‌های صورت‌گرفته در شرکت مس نشان می‌دهند که صنعت مس، به عنوان یک صنعت راهبردی و دارای ارزآوری بسیار، همواره از پیشران‌های سرمایه‌گذاری اثرگذار در منطقه خاورمیانه بوده است. بررسی جزئیات این موضوع، ضمن تاکید بر شکوفایی این نوع سرمایه‌گذاری طی یک دهه اخیر در کشور، مصداقی از اثرگذاری اقدامات شرکت ملی صنایع مس ایران در راستای تحول اقتصادی و رفاهی کشور محسوب می‌شود.
تجربه راهبردیِ مدیریت در شرکت ملی صنایع مس ایران یکی از نقاط ثقل توسعه‌یافتگی در صنایع معدنی کشور به حساب می‌آید. مفهوم توسعه‌یافتگی در قامت سرمایه‌گذاری اثرگذار در زیرساخت‌ها به واسطه تولید محصولات شرکت ملی مس، همواره نقطه اشتراک سازمان‌ها، نهادها و متخصصان بخش دولتی و خصوصی بوده است.
تاکید مدیریت شرکت ملی مس ایران بر توسعه سرمایه‌گذاری به‌ویژه در زمینه سرمایه‌‎گذاری از جنس تاثیرگذار به منظور کاهش چالش‌ها و مشکلات نسل‌های آینده، به همراه ایجاد فرصت‌ طلایی برای مردمان سرزمین ایران، از دلایل مهم موفقیت سیاست‌گذاری‌های این شرکت در بخش سرمایه‌گذاری اثرگذار شناخته می‌شوند.
ایجاد طرح‌های بزرگ توسعه در زمینه اکتشاف، استخراج، تولید، زیرساخت‌ها، فناوری، خدمات اجتماعی و رفاهی، به همراه حفاظت از منافع سهام‌داران و تضمین سوددهی در بلندمدت، جزو نتایج ملموس شرکت ملی مس ایران در زمینه سرمایه‌گذاری اثرگذار هستند.      

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مس سرچشمه شرکت مس شرکت ملی مس شرکت ملی صنایع مس شرکت ملی صنایع مس ایران پول نیوز سرمایه گذاری اثرگذار شرکت ملی صنایع مس ایران زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • کارگران فولاد اکسین ثابت کرده‌اند در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند / همه روزهای سال، "روز کارگر" است
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد