Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، پذیره‌نویسی غیرحضوری متقاضیان خریداری واحدهای صندوق سرمایه گذاری واسطه گری مالی یکم (ETF) در بانک ملی ایران ادامه دارد. ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷ بازار اخبار سازمان‌ها و شرکت‌ها نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی بانک ملی ایران، اعلام کرد:‌ این بانک با توسعه و تقویت زیرساخت های خدمات الکترونیک و غیرحضوری خود در تلاش است این بار هم در کنار مشتریان و هموطنان عزیز باشد تا در کنار دولت در جهت قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا گام بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو و به جهت رفاه حال مشتریان گرانقدر، پذیره‌نویسی غیرحضوری متقاضیان خریداری واحدهای صندوق سرمایه گذاری واسطه گری مالی یکم (ETF) از طریق سامانه اینترنتی «بام»،  اپلیکیشن «بله»، سامانه اینترنتی IPG، اپلیکیشن ایوا و «نشان بانک» در اپلیکیشن آپ امکان پذیر است.

همچنین واحد ارتباط مردمی شرکت های داده ورزی سداد، پرداخت الکترونیک سداد و آسان پرداخت پرشین، امور مربوط به عملیات با اپلیکیشن ها و درگاه ها را پاسخگو خواهند بود.

لازم به ذکر است، پذیره نویسی از بامداد روز یکشنبه 14 اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و تا چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه ادامه دارد و تا این زمان بدلیل غیرحضوری بودن روش های بانک ملی ایران با استقبال بسیار خوبی مواجه بوده است.

انتهای پیام/

R1012123/P/S1407,1431/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بانک ملی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانک ملی بانک ملی پذیره نویسی بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۴۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم

ایسنا/لرستان معاون بازسازی بنیاد مسکن لرستان گفت: برای اجرای دیوار و پل روستای بیشه ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد دادیم.

سید علی رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در سیل سال ۱۳۹۸ در مجموع ۱۶ هزار و ۶۳۵ واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب دیدند.

وی با بیان اینکه در آن مقطع، واحدهای آسیب‌دیده نیازمند کمک بیشتری بودند و بخشی از آنها به‌عنوان مصوبه هیأت دولت به لرستان در نظر گرفته شد، بیان کرد: در مجموع، از کل واحدهای یادشده، کار ۲۸۵۰ واحد از واحدهای آسیب‌دیده انجام شد.

معاون بازسازی بنیاد مسکن لرستان گفت: مصوبه هیأت دولت ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۲ در قالب کمک به ۲۸۵۰ واحد نیمه‌تمام آسیب‌دیده از سیل سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ تصویب شد و در نهایت در ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۲ این مصوبه به بانک مرکزی ابلاغ شد و این بانک به عاملیت چهار بانک، کار پرداخت تسهیلات را برعهده گرفت.

وی اظهار کرد: تاکنون ابلاغیه استانی به بانک‌های ملت و صادرات ارسال و کار معرفی افراد به سیستم بانکی انجام شده و ۲۵ درصد پرونده‌های معرفی‌شده به بانک منجر به قرارداد شده است.

او با بیان اینکه نیازمند مساعدت بیشتر بانک‌های ملت و صادرات با متقاضیان تکمیل واحدها هستیم، ادامه داد: برای بانک‌های تجارت و سپه ابلاغیه‌ای به استان ارسال نشده است.

رحیمی افزود: برای روستای نظرآباد شهرستان دلفان که در بارندگی‌های پایان سال گذشته و فروردین ماه دچار رانش شده بود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد دادیم تا دیوار حائل بتنی آن را ایجاد کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز کارگر» را تبریک گفت
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • ادامه رکوردزنی‌های دولت رئیسی؛ بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر ایران ثبت شد
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد